20.10.2015

Iltaa viettämässä

Viime lauantaina olimme Antin kanssa viihteellä. Meillä tuli kesällä 7 vuotta yhdessäoloa ja silloin Antin porukat sanoivat, että voivat ottaa Lukaksen yökylään joku viikonloppu. Kesällä oli kaikkea toimintaa ja tekemistä, joten nyt kaikille kävi ja lauantaina pikku-Lukas lähti mummolaan yökylään. Oli kivaa päästä ulos vähän tuulettumaan. Tosin eipä viime kerrastakaan ollut aikaa kuin pari kuukautta, mutta onhan se mukavaa vaihtelua koti-iltojen keskellä.


Laittauduin ja valkkasin vaatteet sillä aikaa kun Antti kävi heittämässä Lukaksen Hyvinkään mummolaan.


Käytiin ostamassa juomia ja syötiin broileripastaa. (Viinilasit on pakko joskus hankkia!:D)
Kuunneltiin musiikkia ja datailtiin vierekkäin. Oli ihan outoa kun Lukas ei ollut kotona!

Tässä lauantai-illan asu:


Housut Freddy / Peplum-paita HerSecret (saatu) / Laukku LV / Kengät Trendikenkä / Kello DW (saatu)


Antin kaveri tuli hakemaan meidät Hyvinkäälle. Katsoin kun pojat pelasivat änäriä ja sisustin siellä vähän :D Sitten lähdettiin taksilla keskustaan ja nähtiin toisia kavereita. Yön aikana istuttiin Medarissa, Ale Pubissa, Blokissa ja ennen kotiin lähtöä käytiin vielä pizzalla. Tultiin Antin kanssa junalla kotiin joskus klo 5 aikaan yöllä. Oli tosi hauskaa ja erilaista! Toisaalta kivempaa istua ja jutella muiden kanssa kuin olla jossain tanssipaikassa, missä ei kuule mitä toiset puhuvat.

Seuraavaksi on tulossa arvontaa ja kysymysvastauspostauksen toinen osa tekstiversiona.

Kohta taas jumppaamaan! ->

Seuraa minua: Instagram / YouTube / Facebook / Bloglovin

15 kommenttia:

 1. Anonyymi20.10.15

  Kiva ku välil pelkkä tekstipostaus :) näitä useemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Välillä on vaan kausia, ettei kiinnosta kirjottaa :) Pari seuraavaa postausta on teksti ja kuva postauksia :)

   Poista
 2. Anonyymi20.10.15

  Ihanat vaatteet ja vähänkö sun hiukset on kasvaneet!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi20.10.15

  Niin kauniina taas :)

  VastaaPoista
 4. Oi ihan täydelliset kynnet! :) Ja oot niin kaunis!

  ❀Cinderella Days❀

  VastaaPoista
 5. Anonyymi21.10.15

  Näitä kirjoituspostauksia on täällä ainakin vähän kaivattu ;). Mutta bloggaa vaan miten parhaaksi näät, kyllä täällä edelleen seurailen sun blogia vaikka nykyäänkin vähän harvemmin juuri noiden kirjoitusten vähenemisen takia. Täytys useemmin noita videoita "jaksaa" katsella kun tiedän kyllä että teet ihan huippuvideoita ;D

  VastaaPoista
 6. Anonyymi21.10.15

  Hei, en tiedä onko sulla ollut postausta että miten pidät sun hiukset noin viileän sävyisinä, niin tahtoisitko tehdä tuotteista, joita käytät siihen, niin postauksen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän Fudgen shampoota ja Schwarzkopf Blonde Refresher Moussea :)

   Poista
 7. Anonyymi23.10.15

  Hei miten saat pidettyä hiukset noin vaaleina ja ei-kellertävinä? Auttaisitkos tyhmää :D ite teen aina niin: ostan vaalean hiusvärin kaupasta ja käytän hopeashampoota siitä eespäin. Tulos : vaaleanruskean/vaalean sävyinen kellertävä mutta enemmän vaaleanruskea entä keltainen. Tosin ensin usein kellertävä. Millä sen saa siis valkoisemmaks D: olen ostanut sellaisiaki joisa mainoskuvassa sellaset ku sulla mutta mulla ei tuu. Mun hiukset jää tälläsiksi hieman vaaleammaksi ja joskus kellertävämpi: http://assets.instyle.co.uk/instyle/live/galleries/13/04/JessicaAlba_0.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värjään aina juurikasvun Schwarzkopfin Blonde L101 Silver blondella ja pidän sitä päässä vähän kauemmin ku ohjeessa lukee, viimeks pidin 5-10 min kauemmin :D Sit käytän Fudge shampoota ja laitan kuiviin hiuksiin ja myös Schwarzkopf Blonde Refresher Moussea :)

   Poista
  2. Anonyymi25.10.15

   Kiitos kovasti :D miten mun kannattais sit tehdä kun hiiukset kokoaan siis tuollaiset vaaleenruskeakeltablondit. Voinko siis värjätä koko pään tuolla swartzkopf Blonde L101 Silver Blondella? Ja sen jälkeen noudattaa noita neuvoja? ja tuon jälkeen jatkaa vaan juurikasvun värjäystä? ja kuink usein sä värjäät juurikasvun?

   Poista
  3. Mä tekisin kyl just noin ku sanoit et koko pää sillä hiusvärillä ja sit fudgee ja moussee. Värjäsin sillon 2013 ite mustasta blondiksi parissa kuukaudessa ja ku tein pari värinpoistoa ja monta blondivärjäystä niin multa katkes hiuksia :/ Suosittelen sulle kuitenkin kampaajaa, koska entä jos sun hiukset menee pilalle. Värjään välillä juurikasvun parin kuukauden välein, vähä aika sit olin varmaan 4kk värjäämättä xD

   Poista