27.11.2015

Joululahjashoppailua

Näin joulun alla mielessä pyörii lahjaideat sun muut sekä kiire ja stressi. Tämän takia lahjojen verkosta ostaminen voisi olla paljon yksinkertaisempi tapa kun se ruuhkassa ja kaupoissa kiertely. Itse en ole ostanut kuin muutaman joululahjan, mutta nyt viikonlopun aikana aion hankkia lahjoja nettikaupoista Ostohyvityksen kautta!

Kyseinen palvelu on mulle entuudestaan tuttu ja yhteistyötä olen tehnyt Ostohyvityksen kanssa monesti. (Rekisteröidyin sivustolle jo pari vuotta sitten.) Mulla on Ostohyvityksestä hyviä kokemuksia ja oon käyttänyt sitä usein tilaillessani esim. Nellystä ja Zalandosta.

Ostohyvitys on siis täysin ilmainen palvelu, jonka avulla voit saada bonusta verkko-ostoksistasi. Nettishoppailija voi säästää palvelun avulla jopa satoja euroja vuodessa. Itse shoppailen nykyään paljon enemmän nettikaupoissa kuin kaupoissa. (Lapsi mukana esim. vaatekaupoilla ei ole se toivotuin yhtälö.) Nettikaupoissa on se hyvä puoli, että saa rauhassa etsiä haluamansa.

Tänään alkoi Black Friday, maanantaina on Cyber Monday ja alennusmyyntejä on verkkokaupat täynnä! Eli nyt on paras mahdollinen ajankohta ostaa joululahjat!

Ostohyvitys on suomen ainoa taho, joka kerää verkkokauppojen parhaat tarjoukset yhdelle nettisivulle. Vierailemalla tällä sivulla saat tiedon kymmenien verkkokauppojen parhaista kampanjoista.

Nyt viikonlopun aikana Ostohyvityksen kautta shoppailevat saavat vain käyttäjille suunnattuja alennuksia ja alekoodeja + verkkokauppojen supertarjouksia ja kaupan päälle bonuksia!

Tässä käyttäjille suunnatut alekoodit ja tässä käyttäjille suunnatut korotetut bonukset.

Itseäni kiinnostaa ainakin Nellyn -20% alekoodi kaikista tuotteista ja jopa 11,8% bonus ostoksista. Samankaltaisia huippuetuja on yhteen jos toiseenkin kauppaan. Jos olisin järkevä hyödyntäisin nyt Lekmerin edut (osta 100€ saat 20€ alennusta tai osta 50€ saat 10€ alennusta!)

Jos et ole vielä rekisteröitynyt Ostohyvitys.fi -palveluun, niin suosittelen tekemään sen nyt. Nimittäin jos rekisteröidyt TÄMÄN (en hyödy klikkauksesta mitenkään.) linkin kautta Ostohyvityksen sivuille ja teet ensiostoksen parin viikon sisällä saat itsellesi huikean 10€ aloitusbonuksen! Palvelu ei sido sinua yhtään mihinkään, mutta antaa käytettäessä säästöä, jotka voit sitten siirtää myöhemmin suoraan pankkitilillesi.

Postaus on tehty yhteistyössä Ostohyvitys.fi sivuston kanssa.

3 kommenttia:

 1. Anonyymi27.11.15

  Ei toi Lekmerin tarjous "osta 100€ saat 20€ alennusta tai osta 50€ saat 10€ alennusta" ole edes voimassa. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on voimassa :)
   https://www.ostohyvitys.fi/tarjoukset/alennuskoodit/suosituimmat

   Poista
  2. Anonyymi28.11.15

   Pitää yrittää sitten tehdä tilaus uudestaan. :)

   Poista