1.1.2016

Ihanaa uutta vuotta!

Ensimmäinen päivä ja postaus vuonna 2♡16!


En tiedä vielä millainen tuleva vuosi tulee olemaan. Elän aina päivän kerrallaan, enkä paljoa suunnittele tulevaisuutta. Varmaa on, että ostan uuden tietokoneen (Ette tiedäkään miten hidas tämä mun vanha läppäri on!) ja haen kouluun.

Me vietettiin uutta vuotta erilailla kuin edellisinä vuosina. Oltiin ihan rauhallisesti. Tehtiin tortilloja ja kutsuttiin meille mun vanhemmat sekä pikkuveli syömään. Illalla mentiin ulos katsomaan ilotulituksia.


Oon aina jotenkin pelännyt raketteja. Onhan ne ihan kauniita ikkunasta katsottuna, mutta ulkona ne sattuu tinnituskorviin ja eniten mua hirvittää, että ne lentävät kasvoille. Lukakselle laitettiin varmuuden vuoksi laskettelulasit päähän.


Vietettiin loppuiltaa mun porukoilla. Sen jälkeen lähdettiin vielä ajelemaan autolla ja tultiin kotiin juuri ennen kuin vuosi vaihtui. Lukas sai valvoa myöhään ja poika otti innoissaan kuvia raketeista omalla iPadillaan :D Asutaan ihan keskustassa niin meidän ikkunasta näki hyvin kaikki pommitukset.
 
Tein eilen (äityleissä) tämmöisen testin:


Mitkä kaksi asiaa te näette ensimmäisenä?

Mä näin: Seksi ja vauva :D
Antti näki: Matka ja vauva.

P.S Mä oon ihan super onnellinen kun ostin ja jaksoin tehdä vihdoin oman osoitteen mun blogille!
Hyvästi hugmetinkerhell. Uusi osoite on nyt www.tinkerbella.fi!

Miten juhlitte uutta vuotta? :)

14 kommenttia:

 1. Vautsi, onnea uudesta osoitteesta! Mä luin jonkun toisen aikasemmin niin mulla luki vauva ja matka :D
  Me oltiin juomassa mut en jaksanut juoda ja olin jo kymmenen aikaan ihan väsynyt ja valmis nukkumaan enkä jaksanut ees raketeista innostua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Toi oma osoite oli aika helppo laittaa :) Vauva ja matka kuulostaa kivoilta :D Haha, must oli mukavaa ajella ja katella raketteja. Valvottiin Antin kaa johonki kolmeen asti uutenavuotena xD

   Poista
 2. Anonyymi1.1.16

  Kaaos ja ovi; jaiks! toivottavasti ensimmäinen ei toteudu. tiedän toiveet voisi sen sijaan toteutua. Mahtavaa uutta vuotta! Päivä kerrallaan hienoa kun et tee liikaa suunnitelmia vaan koitat elää tässä ja nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassu testi ku en löydä siitä mitään sanoja. Siis joskus joku samantapainen testi on ollu semmonen et siit löyty koko ajan sanoja. Mitäköhän toi ovi tarkoittaa? :D
   Mä en oo koskaan suunnitellu etukäteen mitään, ei voi kuitenkaan tietää miten asiat menee..
   Samoin sinulle mahtavaa uutta vuotta! :)

   Poista
 3. Anonyymi1.1.16

  Hyvää uutta vuotta :)kehtaisitko tehdä jotain hiuspostausta? ja miten ja millä aikavälillä oot saanu kasvaa hiukset noin paljon, kun katsoo vanhoja kuvias niin ero on suuri. Ihanat hiukset :)olet kaunis ja vaikutat tosi mukavalta.
  -daniella-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin kyl tehä jossain vaiheessa hiuspostausta! Aloitin kasvattamisen joskus 2013 tein silloin postauksen et alan kasvattamaan x) Kiitos kommasta ja samoin Daniellalle hyvää uutta vuotta! :)

   Poista
 4. Itse näin sanat kaaos ja matka. Matka onkin kyllä jo kovasti suunnitteilla niin toivotaan, ettei se kaaos sitten olis niin hirveän suurta :'D Kivaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkalle olis kyl ihanaa lähteä 8) samoin! :))

   Poista
 5. Anonyymi3.1.16

  Uuden vuoden viettonne kuullosti rauhalliselta ja turvalliselta. :)
  Näin sanat vauva ja harrastus! Suunnitelmissa oli vauva vuodelle 2017, mutta mistäs sitä koskaan tietää. Sinulla ja perheelläsi tuntuu menevän tosi hyvin ja blogiasi on ihana seurata. Onko teillä huonoja päiviä ollenkaan? :D Oletko koskaan vihainen/suuttunut?
  Hyvää ja vielä parempaa uutta vuotta teille! <3
  Toivottavasti pääset hakemaasi kouluun!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan mulla huonojakin päiviä xD Oon nälkäisenä kiukkuinen :D Kiitos paljon ihanasta kommentista! Hyvää uutta vuotta sinulle myös :)

   Poista
 6. Anonyymi4.1.16

  Ettei olis jo se vauva kyydissä ;)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi5.1.16

  Haha, mä näin kans ekana sanat vauva ja seksi :D Molemmat kyllä ihan paikkaansa pitäviä, tossa suunnilleen 8 viikon päästä pitäis se pikkunen olla sylissä jo :D Me syötiin kans tortilloja ja ajeltiin ja muksut sai valvoa keskiyöhön. Käytiin nukkumaan joskus 1-2 välillä. Ollaan kaikki uudet vuodet oltu lasten kanssa (vanhempi 4v), halutaan ottaa uusi vuosi vastaan perheenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Ne vaan pomppas silmille ekana :D Meillä oli sit aika samanlaiset uuveet. Onnea loppuraskauteen! :)

   Poista