14.3.2016

Alice & Fox

Hei ja hyvää uutta viikkoa! 
Nyt olisi vuorossa postausta Lukaksen uusista ihanista kalusteista!


Pääsin tekemään yhteistyötä Jollyroomin kanssa ja Lukas sai Alice & Fox merkkisen tyylikkään jakkaran sekä todella kauniin lelulaatikon.


Alice & Fox Jakkarassa on kolme jalkaa sekä pyöreä istuinosa. Jakkarassa on tyylikäs muotoilu, minkä ansiosta se sopii täydellisesti koristamaan sisustusta. Lukas on siinä istunut, piirrellyt ja leikkinyt. Itse olen siinä myös pitänyt aamukahvikuppiani. Jakkara voisi ihan hyvin sopia vaikka yöpöydäksi.


Kävin muutama päivä sitten kaikki Lukaksen lelut läpi. Osa leluista lähti varastoon ja rikkinäiset suoraan kaatopaikalle. Heitin myös vanhat lelulaatikot pois, koska ne olivat aivan kuluneet. Nyt kaikki tärkeimmät autot, pehmolelut, junaradat ja sotilaat ovat käden ulottuvilla ihanassa uudessa Alice & Fox lelulaatikossa. Lukaksen sormet eivät voi jäädä kannen väliin, koska kansi jää puoliväliin auki. Siinä on sellainen stoppari juttu :)


Jollyroomissa on parhaillaan käynnissä Jollyjuhlat -kampanja! Suosittelen käymään kurkkaamassa kaikki huippu alennukset. Myös nämä Alice & Fox kalusteet ovat mukana Jollyjuhlissa. Kampanjaa on enää muutama päivä jäljellä (viimeinen päivä 17.3.)

Onko Alice & Fox -merkki teille tuttu?
Mitäs tykkäsitte Lukaksen uusista huonekaluista?


Mulla on myös Instagramissa käynnissä mahtava arvonta, jossa voit voittaa omaksesi Crescent Classic-kuomurattaat!

Yhteistyössä Jollyroom

5 kommenttia:

 1. Anonyymi14.3.16

  Söpöt huonekalut ja wautsi mikä matto (vaikka ei postaukseen kuulunutkaan on silti pakko mainita :D). Mistä olet tuommosen ihanan löytänyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Matto on kai Askosta ostettu joskus 2010? :)

   Poista
 2. Tosta jakkarasta tulee mieleen tupakka, noista jaloista xD varsinkin kun jossain näin niin että nuo värit olivat toisin päin :D
  Lelulaatikko on kiva!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi17.3.16

  Kivat kalusteet! Voitko tehä jotain hiuspostausta? Mitä hiusravinteita käytät,shamppoita,hoitoainetta yms...
  Ja miten oot saanu kasvatettua noin pitkät hiukset? Ja hiusrutiinit ois myös kiva?

  VastaaPoista