21.3.2016

SNAPCHAT

Näin Heli sanoi vuosi sitten ja vielä kuukausikin sitten: ''En varmana liity tai ala laittamaan sinne kuvia! En jaksa olla joka paikassa!'' Nyt Heli on jo oppinut käyttämään sitä, innostunut siitä ja laittanut sinne monta kuvaa päivässä.


Mulla on siis tämä blogini, YouTube kanavani, Instagrammini sekä Feisbuukkini ja viimein Snapchattini. Snapchattiin olen jäänyt nyt sitten ihan koukkuun, joten ajattelin tulla tekemään siitä ihan oman postauksen. Liityin sinne siis jo vuosi sitten, mutta ensisilmäyksellä se oli täyttä hepreaa. En jaksanut opetella sitä ja olla joka paikassa mukana. Lämpenin Instaan myös todella hitaasti.


Tykkään Snapchatista, koska se on nopea ja helppokäyttöinen. (Kun sen oppii.) Kuvat otetaan juuri siitä hetkestä sen kummallisempia muokkauksia tekemättä. (Instassa muokkaan todella tarkkaan kaikki kirkkaudet, kontrastit ja katson, että feedi näyttää hyvältä.) Mun parhaat kaverit ovat myös siellä ja nään mitä he tekevät. Snapchattiin julkaistaan kuva reaaliajassa ja kuvat katoavat sieltä 24 tunnin kuluttua julkaisusta. Toisaalta kiva juttu, mutta kuvia ei pysty katsomaan jälkeenpäin. Paitsi tietenkin jos tallentaa ne puhelimeen tai ottaa niistä screenshotin! Tässä postauksessa näkyy joitain viime aikojen kuvia mitä olen Snappiin pistänyt.


Tällä hetkellä mun lemppari sosiaaliset mediat on YouTube, Instagram ja Snapchat. Mitkä sun lempparit on?


Olen laittanut sinne kuvia ja välillä myös pieniä videoita.


Snapchatissa on myös chatti, jota en myöskään aluksi osannut käyttää. Sain seuraajalta siellä kysymyksen. Luin siitä alun ja ajattelin, että vastaan siihen illalla kun on paremmin aikaa. Illalla kun olin vastaamassa siihen niin eihän sitä näkynyt siellä enää! Kirjoitukset näkyvät vain kerran. Se on siinä ehkä vähän tyhmää.


 Lukaksen piirtämä ihminen ♥


Mut löytää sieltä samalla nimimerkillä kuin instassa eli: @helitiiamaria


Haluaisitteko jatkossakin tällaisia koosteita, mihin kokoaisin yhteen viime aikojen Snappeja?

13 kommenttia:

 1. Miulle riittää blogi, insta, facebook ja youtube :D mun mielestä ei ihan joka paikkaan tarvi liittyä, kun tulee jotain periscopea, snapchatiä ym. Ja niitä tulee koko ajan uusia sosiaalisia medioita. Sillon kokeilin tota snappiä mut en sit tykännyt siitä, tykkään eniten instasta. Twitterii en oo kans koskaan tajunnut tai google+, siellä mulla on tunnukset vain puhelimen takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periscope ja Twitter multa puuttuu, mut en kyl jaksa niihin liittyä! Mitäköhän uusia sosiaalisia medioita on 10v päästä? :D Mullaki on toi Google+ mut en käytä koskaan, paitsi sen kautta sain muuten YouTube nimen vaihdettua joskus :D

   Poista
 2. Anonyymi21.3.16

  Hei voitko pitää jonkun koulutuksen tohon snäppiin ku mä en vaan tajuu sitä. Esim mistä noi muokkaukset löytyy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei :) Noi muokkaukset saa niin et laitat etukameran päälle ja sit painat hetken sormella näytöstä sun kasvojen kohtaa.

   Poista
 3. Tosi kiva postaus! Mä kans kauan vannoin, etten liity instagramiin tai snapchattiin, mutta hups vaan ja eräänä päivänä olinkin molemmissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tätä postausta oli kiva tehdä :) Haha, insta ja snapchat on kyl molemmat kivoja! Onneksi siis liityimme xD Otan paljon kuvia niin Snapchattiin nopeaa ja helppoa lisätä niitä ku vaikka faceen on hidasta lisätä kuvia :)

   Poista
  2. Itsekin käytän snappia ja instaa aika paljon :) kyllä täytyy myöntää, että ne on kivoja sovelluksia :)

   Poista
 4. Moi Heli! Laitoin sulle alkuviikosta sähköpostia, toivottavasti sait sen eikä se mennyt esim. roskapostikansioon :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi23.3.16

  Ootko vieläkin kotiäitinä, vaiks eikö Lukas oo jo yli 3vee ja kotihoidontuki loppunut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi23.3.16

   Niin mitä helvetin väliä vaikka onki?
   Joillakin on mahdollisuus olla ja joillakin ei.
   Itse olen 3½ vuotiaan ja 8kk ikäisen kotiäitinä ja aion olla niin kauan kun siltä tuntuu.

   Poista
  2. Tää on ollu mun elämän parasta aikaa ku oon ollu Lukaksen kaa kotona <3
   Hain viime kuus kouluun, syksyllä alkaa jos pääsen pääsykokeista läpi :)

   Poista
 6. Sitä aikaa kannattaa kyllä arvostaa, lapset ovat kuitenkin vain hetken pieniä
  ja se aika menee niin nopeesti :)

  VastaaPoista