20.4.2016

Anoreksia tarina -video

Tästä pääset YouTube kanavalleni katsomaan videon.

18 kommenttia:

 1. Tämä oli todella hyvin toteutettu ja koskettava video <3


  ainovilliina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Muistan kun ajauduin ajat sitten sun blogiin.. Olit sillon todella huonossa kunnossa etkä tuntunut syövän oikein mitään :( Muistan kun näytin sun blogia yhelle kaverille joka kauhisteli ja kielsi mua lukemasta mitään sh-blogeja etten saa lisää inspiraatiota laihduttamiselle (mulla oli sillon itellänikin sh). Jatkoin kumminkin blogin lukemista ja silloin kun kerroit blogissa olevas raskaana niin hihkuin ja näytin sille mun kaverille et aattele, toi tyttö on lähteny parantuun anoreksiasta ja on nyt raskaana! Olin varmaan koko päivän ilonen :) <3 Tuntu jopa hölmöltä olla niin ilonen tuntemattoman ihmisen puolesta! Oot ihana ja tosi hyvä esimerkki miten anoreksiasta voi parantua kun vaan tekee sen päätöksen :)

  VastaaPoista
 3. Ensimmäinen videopostaus minkä oon koskaan kattonut.. jotenkin otsikko ja kuvat koukutti heti. Hieno tarina, arvostan 💕

  VastaaPoista
 4. Ihana selviytymistarina <3
  Mä muistan kun luin niitä sun anoreksiajuttuja täällä, ne oli todella pelottavia. Onneksi ne ajat on takanapäin, ja saitte ihanan pojankin <3
  Oot mieletön esimerkki muille!!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi20.4.16

  Voi vitsi meinas tulla itku kun katoin tän:D
  En oo varmaan ikinä kommentoinu vaikka oon seurannut sun blogia siitä asti kun aloitit. Oon niin ilonen sun puolesta ja vaikutat ihan super ihanalta ihmiseltä<3 Kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 6. Oon lukenu sun blogia vähän yli vuoden ja lukenut läpi ne sun paranemispostaukset. Kun katsoin tota videoo niin mulla meni liikutuksesta kylmät väreet ja melkein itkin.
  Sä oot ihana ja aito, ja mun lemppari bloggaaja! :) <3

  VastaaPoista
 7. Kiitos kun jaoit tarinasi! Uskon että tästä on apua monelle samassa tilanteessa olevalle! :) <3

  VastaaPoista
 8. Noi kuvat on kamalia kyllä :( Onneks parannuit :) <3

  VastaaPoista
 9. Muistan niin hyvin nuo blogin alkuajat.. olen niin onnellinen, kun parannuit, ja olet ollut todella iso motivaatio omassa taistelussa. :) Taitaa olla viimein aika, kun voin sanoa olevani oikeasti voiton puolella.

  VastaaPoista
 10. Oot vahva!! ❤️

  positiivisuusmatkassa.blogspot.com

  VastaaPoista
 11. Anonyymi22.4.16

  Tosi kova kokemus, hyvä kun lopulta ruoan tärkeys alkoi taas iskostua mieleen!

  Pari asiaa silti häiritsee. Sä puhut tosi tarkkaan nimenomaan numeroista; mikä milloinkin oli vaa'an luku, olit neljä kokonaista päivää syömättä, painoindeksisi oli alle 13 (itse asiassa ei ollut alle vaan yli, eipä sillä ettei sekin hengenvaarallinen)... Oletko edelleen kaikesta huolimatta ylpeä siitä miten pohjalla olet käynyt?

  Olen nyt 3,5 vuotta tätä sairastanut ja tiedän hyvin kuinka tuntuu että on pakko päästä vielä hälyttävämpiin lukemiin että olisi oikeus parantua. Tiedän myös että se on valhe. Toivottavasti sä et siis ajattele että tässä tarinassa merkittävintä on nuo anoreksian "meriitit" vaan se että selvisit. Ei-vakavia syömishäiriötapauksia kun ei ole. Toivon että olen väärässä, voivathan havaintoni kertoa enemmän myös omasta herkkyydestäni :)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi22.4.16

  Oon kattonu sun videoita vasta vähän aikaa, tää on tosi koskettava ja mää oon niin iloinen että parannuit. <3 Jos et ois alkanut syömään, sulla ei ois lukasta ja sulle ois voinu käydä pahoin, ties vaikka sn loppu ois tullu. Oot tosi hyvä tekeen videoita ja tykkään kattoo niitä.

  VastaaPoista
 13. Mä oon seurannu sun matkaa taustaillen jo pitkään.. Oot kulkenu raskaan tien, oo ylpeä itestäs että oot nyt siinä, terveenä ja hyvinvoivana äitinä ❤ upea sinä!

  VastaaPoista
 14. Anonyymi24.4.16

  Koskettava video, olet rohkea, kun teit tän <3 Annat varmasti toivoa niille, jotka anoreksiaa sairastavat.. Oot ihana!
  Vastaatko muuten kirjeisiin, jos sulle lähettää? :3

  VastaaPoista
 15. Anonyymi25.4.16

  Todella hyvä video! aihe on tärkeä ja koskettanut itseänikin, ja olen tosi iloinen että teit tän videon. Sun puhe on tosi selkeää ja ääni tosi kaunis eikä yhtään sellainen ärsyttävä! Musta sä voisit alkaa kiertää vaikka kouluilla puhumassa tästä aiheesta tytöille ja miksei pojillekkin!

  Tuolla ylempänä kommenteissa kun joku sanoi että muistit tosi tarkkaan noi lukemat/oletko ylpeä niistä vieläkin jne, niin mä taas ymmärrän, että ne jää mieleen. itse ainakin saman sairauden pyörteistä selvinneenä muistan tosi tarkkaan juuri vaakalukemat ja ruokien määrät, vaikkei niitä halua mitenkään ajatella, mutta silloin ne oli niin tärkeä ja iso osa elämää, että vaikea niitä on unohtaakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi25.4.16

   Pointti oli varmaan lukeminen triggeröinnissä ja siinä mikä on motiivi niiden jakamiseen, ei se miksi heli ne muistaa

   Poista
 16. Anonyymi15.5.16

  Heippa. Pystyn samaistumaan joihinkin kohtiin noissa. Olen päässyt itsekin sen häiriön ohitse, mutta menkkoja ei ole kuulunut siten yli vuoteen.. Mitä kannattaisi tehdä, että saisi ne takaisin? Ettei painoa tarvitsisi enää nostaa. Mitä ne hormonilääkkeet olivat, ja kuinka nopeasti ne auttavat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Vuosi on aika pitkä aika ilman menkkoja. Käy ihmeessä lääkärissä. En enää muista kunnolla, mut kyl ne alko melkein heti auttamaan ja ne oli terolut merkkisiä :)

   Poista