21.7.2016

F-Secure SAFE + Arvonta


Pääsin mukaan Blogiringin, Indiedaysin ja F-Securen blogikampanjaan kertomaan teille tärkeästä jutusta, jota ei ehkä aina tule mietittyä.


Netissä surffaillaan, chattaillaan ja pelataan päivittäin. Uhkat ovat läsnä millä tahansa älylaitteella, mutta F-Secure SAFE:lla varmistat oman ja perheenjäsenten älylaitteiden turvallisuuden. F-Secure SAFE:lla suojaat tietokoneesi, kännykkäsi ja tablettisi helposti.


Oon niin kaivannut mun puhelimeen suojausta, joten tää yhteistyö sattui kyllä hyvään saumaan. Otan kännykällä kuvia päivittäin ja välillä on käynyt mielessä, että entä jos mun kännykässä on joku hakkeri, joka näkee kaikki mun kuvat. Tai entä jos joku vakoilee salaa mua puhelimen etukameran kautta? No nyt ei ole ainakaan pelkoa siitä. Palveluun kuuluu virustentorjunta, verkkosuojaus, perheensuojaus sekä selaus-ja verkkopankkisuojaus. Lisäksi F-Secure SAFE:sta löytyy paikannuspalvelu, jonka avulla pystyt paikantamaan esimerkiksi kadonneen puhelimen.


Meillähän kävi kerran niin, että Lukas oli vahingossa itse mennyt ostamaan jonkun pelin. Onneksi huomasimme tilauksen nopeasti niin pystyimme perumaan sen. Mutta mistä sitä ikinä tietää mitä lapset painelevat netissä. F-Securen avulla pystyy rajoittamaan sivustoja, joita lapset netissä selaavat. Palvelu estää pääsyn kielletyille ja lapsille vaarallisille sivuille automaattisesti. F-Secure SAFE:n myötä pystyy myös rajoittamaan lasten surffailua netissä asettamalla aikarajoitukset. Tosi kätevä ja hyvä juttu meille, koska jos Lukas itse saisi päättää niin hän katselisi YouTubesta enkkulastenohjelmia monta tuntia putkeen.

Nyt teillä kaikilla on mahdollisuus saada tämä palvelu käyttöön neljäksi kuukaudeksi veloituksetta. Klikkaat vain itsesi F-Secure SAFE sivulle ja lataat ohjelman heti maksutta käyttöösi. Palvelun asennus on tehty niin helpoksi ja vaivattomaksi, että jokainen teistä osaa asentaa itselleen suojaohjelman!Lisäksi yksi teistä voittaa F-Secure SAFE:n ilmaiseksi kokonaiseksi vuodeksi! Kerro tämän postauksen kommenttiboksiin: Huolettaako sinua virukset ja kiristysohjelmat, ja onko sinulla ollut käytössäsi tietoturvaohjelma? Niin olet mukana kisassa! Arvonta päättyy viikon päästä 28.7. Kannattaa myös jättää s-postiosoite, jotta sinuun saadaan mahdollisen voiton myötä yhteyttä.


Onnea kilpailuun! ♥

Yhteistyössä F-Secure


43 kommenttia:

 1. Minua huolettaa virukset ja tälläiset minulla on ennenkin ollut f securea mikä juuri loppui eli uusi kelpaisi allustadion@gmail.com

  VastaaPoista
 2. huolettaa vähän ja ei ole ollut

  VastaaPoista
 3. Näin mainoksen yhdestä tälläisestä tietoturva ohjelmasta ja aloin tosissani miettimään tätä ja harkitsemaan omakseni. Pelottava ajatus kaikki hakkerit yms jotka voivat viedä kaikki sun tiedot/kuvat ihan kaiken, tarkkailla tai mitä tahansa. Todellakin tulisi käyttöön, meilläkin perheessä monta laitetta, joten tulisi siis tarpeeseen. Vuoden ilmaisen käytön jälkeenhän sitä sitten näkisi hyvin millainen se on ja voisi jatkaa senkin jälkeen käyttöä :)

  jjassminaa@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Ei ole ollut mitään tietoturvaohjelmaa . Erityisesti kaipaisin sitä puhelimeeni ja tietokoneeseeni. jossupalomaki@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Anonyymi21.7.16

  Nykyään jos otat minkä vaan jutun puhelimeen se kysyy annatko sovelluksen nähdä kuvasi sijaintisi jne jne. Älyluurin tultua tuntuu ettei mikään ole salassa. Meillä ollut koneella aina toi ohjelma ja hyväksi havaittu :)

  VastaaPoista
 6. Huolettaa ja toivoisin kyllä että voittaisin tollaisen itselleni olisi todella kätevä! Itse ostin juuri uuden koneenkin mihin tarvitsin tollaisen ja vanhasta koneesta juuri loppui kyseinen turvahommeli
  linda.oinonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Anonyymi21.7.16

  En osalliatu mutta tulin kysymään
  Miten kesä on mennyt

  VastaaPoista
 8. Anonyymi21.7.16

  Minua huolettaa virukset ja kiristysohjelmat,minulla on ollut puhelimessa tietoturvapaketti mutta se loppui juuri joten uusi olisi tarpeellinen.
  Ninni.makinen03@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Minua huolettaa virukset ja kiristysohjelmat,minulla on aikaisemmin ollut puhelimessa tietoturvapaketti mutta se on loppu aika vasta,uusi tietoturva paketti olisi tarpeen.
  Ninni.makinen03@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Anonyymi21.7.16

  Kyllä minua huolestuttaa kaikki virukset ja muut. Se olisi todella kamalaa jos puhelimeen tai tietokoneeseen tulisi joku virus yms. Ja ei ole ollut koskaan mitään tietoturvaohjelmaa. Siksi olisi kiva voittaa tuo arvonta. Säh: emilia.markkula.2012@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Anonyymi21.7.16

  Minua huolestuttaa esim.jos tulisi virus niin miten se vaikuttaisi minun netissä olemiseen.Minulla ei ole käytössä tietoturvaohjelmaa.

  VastaaPoista
 12. 21.7.16
  Minua huolettaa virukset
  Sähköposti lellulii@luukku.com

  VastaaPoista
 13. Nykyään haittaohjelmia on yhä enemmän ja se lisää turvattomuutta. Tuntuu hullulta pelätä verkkopankissa asiointia, koska sen käyttö kuuluu elämään. Muutenkin saa olla tarkempi millä sivuilla pyörii, mitä linkkejä klikkailee yms. Kunnon virusturva tulisi tarpeeseen.

  jonnarawr@hotmail.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olkoon! Voitit F-Secure SAFE:n vuodeksi.

   Kävin laittamassa sulle juuri s-postia :)

   Poista
 14. Anonyymi21.7.16

  Huolettaa tottakai että jos joku saisikin vaikka kaapattua puhelimeni sisällön. Itse en ole vielä omistanut tätä virusturvaa.
  lottampalola@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Huolettaa virukset.
  olkkonen.katja@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Huolettaahan se tietenkin. Ilmaisohjelmia on ollut käytössä.
  mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Minua huolettaa viirukset. Mulla ei ole mitään tietoturvaa käytössä. adaheta@hotmail.fi

  VastaaPoista
 18. Mä niin oisin halunut päästä kans tähän kamppikseen! Nimittäin mitään suojaa ei ole ja tarvetta kyllä olisi, sillä huolestuttaa! Ehdottomasti käyn lataamassa nyt tuon 4kk ja toivotaan sitten voittoa tänne :)
  karinakamarainen@msn.com

  VastaaPoista
 19. Minua huolettaa virukset ja minulla on ollut joskus joku ohjelma mutta se on loppunut ainakin 2 vuotta sitten.. Niin kelpaisi uusi. Juulia.Kuuminainen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 20. Puhelimesta löytyy, mutta olisihan se hyvä olla kaikissa kodin koneissa. 😍 S-posti: jessica.uggelberg@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Anonyymi21.7.16

  Ladatkaa Avast koneelle, puhelimelle ja tabletille. Paljon kevyempi ohjelmisto laitteellesi ja varmasti aivan yhtä tehokas suoja kuin F-Securella, jolla sai läppärin vain totaalijumiin. Avast on yksi ylivoimaisesti parhaista ilmaisista viruksentorjuntaohjelmista.

  VastaaPoista
 22. Oon niin Uuno kaikkien noitten tekniikkalaitteiden kanssa, etten meinaa uskaltaa ees päivittää ohjelmia koska pelkään etten erota oikeata päivitystä feikistä, jossa tuleekin mukana virus. :D eli ehkä pientä viruspelkoa on ilmassa.. noora.jasmin1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 23. Kyllä se huolettaa.

  Monesti oon miettinyt, miksi mun tietokone hidastelee onkohan tähän virus iskenyt tai entäs jos webkameran kautta mua vakoillaan tms. Myös puhelimen kans oon ollut varovainen kun nykyaikana kaikki luurithan on melkeinpä älypuhelimia.

  Itselläni on tällähetkellä käytössä Avast, joka ei kata kuin perus virustentorjunnan eli ei esim. suojaa mun nettailua kuitenkaan sen kummemin, hakkerit voi onkia tietojani tms.

  Tämä F-Secure on myös entuudestaan tuttu vuosien takaa ja olin siihen erittäin tyytyväinen, kallis hinta kuitenkin pienituloiselle on aina ollut esteenä sen ostamiselle :/

  routakukka@outlook.com

  VastaaPoista
 24. Anonyymi21.7.16

  Kyllä virukset huolettavat, koska niin paljon tulee nettiä käytettyä. Erityisesti verkkopankkiasioinnit huolestuttavat jos kunnon suojausta ei ole.
  Jensu@live.fi

  VastaaPoista
 25. Anonyymi21.7.16

  Huolettaa surffailu - tietokoneelta loppui juuri F-Secure ja padilla ja puhelimessa ei ole koskaan ollut.

  j.isojarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Minulla ei niinkään ole mitään pelkoa laitteideni suhteen, vaikka monia laitteita käytänkin. Jos rupean liikaa miettimään erilaisia viiruksia niin huolestuu vain turhaan. Olisihan se hyvä saada suojaukset kaikkiin laitteisiin!

  janika.siren@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Kyllä huolettaa, tietokoneella ja älylaitteilla on niin paljon henkilökohtaisia tiedostoja ja muita henkilötietoja... Sekä usein myös miettinyt että katsookohan joku minua esim läppärin kamerasta tai tietokoneen etukamerasta.
  Aiemmin ollut tietokoneella, mutta puhelimessa ei ole tai tabletilla ollut koskaan

  VastaaPoista
 28. aiip.keranen@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Muakin huolettaa virukset, ja mullakin on ollut F-Secure mutta on lopput jo:(
  tiia2003@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Anonyymi21.7.16

  Kyllä niitä viruksiä ainakin noiden ohjelmien antamien raporttien mukaan on liikenteessä paljon, joten suojautuminen aiheellista.
  Osallistun; hippu@outlook.com

  VastaaPoista
 31. ainoinkeri21.7.16

  Mulla on ollut joku ilmaissovellus mikä suojaa nettiä, mutta sen jäljiltä on jumittanut kone todella paljon. Olisi siis kiva kokeilla kunnollista virustorjuntaohjelmaa. Osallistun kisaan osoitteella: ainoinkeri32@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Annak21.7.16

  Huolettaa todellakin, tällä hetkellä käytössä joku veljen asentama ilmainen virustorjunta.
  Annakaisa.h@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Meidän perheessä käytetään paljon nettiä. Shoppailuun, bisneksen tekoon, blogaamiseen ja muuten vain netin selailuun. En ole edes varma onko kaikki laitteet suojattuja, vähän epäilen. Virukset ovat pelottavia ja vakavia juttuja kerran joutunut soittamaan perhe tutulle joka osasi auttaa pelastamaan tilanteen. Viruatorjunta ohjelma tulisi hyvinkin tarpeeseen. ❤ annetaan viruksille kyytiä!
  tainakaroliina@gmail.com.com

  VastaaPoista
 34. Minä en pelkää viruksia, mutta haluan silti suojata laitteeni mahdollisen kaappauksen estämiseksi. En ole ikinä ennen kuullutkaan tästä ohjelmasta, koneessani on vain joku huono tietoturvaohjelma, joka oli siinä jo valmiiksi.

  kyynelpisara@outlook.com

  VastaaPoista
 35. Minua huolettaa todella paljon virukset ja muut laitteitani uhkaavat asiat. Minulla ei ole koskaan ollut mitään turvaohjelmia, ja siksi tämä olisi mahtava voitto�� Nyt olen vielä sen käyttöönottoa harkinnut lähipäivinä.
  siri.hanninen@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 37. Veli pitää huolen miun tietokoneen virusturvasta, käskyttää aina päivittelemään tai tulee ite tarkastamaan tilanteen :D mut puhelimeen ei oo käyny pienessä mielessäkään että vois tarvita virusturvaa, mut tän luettuani aloin miettimään et tosiaan tuo ei yhtään pöllömpi ajatus olis hommata puhelimeenkin. :)
  rinnes788@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Turvallisuus on mielestäni todella tärkeä asia varsinkin, kun nykyään käytetään paljon tietokoneita ja puhelimia. Minulla ei tällä hetkellä ole virusturvaa puhelimessa mutta koneelta kyllä löytyy. :)
  aino.m.honkamaki@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Mulla ei tällä hetkellä ole virusturvaa. Siksi en ole antanut asian vaivata, mutta nykyään kun kuulee kaikenlaista niin ajoittain tulee kuitenkin mieleen, että pitäisi olla.
  sailio@luukku.com

  VastaaPoista
 40. Anonyymi27.7.16

  Hei! Tiedätkö olisiko kellään muuten myytävänä go pro hero 3 tai 4 ? :D mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 41. On ollut mutta ei nyt. Joskus meni vanha kone täysin jumiin viruksista, enkä saanut sitä enää korjattua. Aijon kokeilla tota ilmaisversiota heti!

  VastaaPoista
 42. Kyllä huolettaa :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista