31.10.2016

Halloween-viikonloppu

Heippa kaikille! ♥ Ajattelin tehdä pienen kuvapostauksen meidän Halloweenistä. Meillä oli kiva Halloween-viikonloppu. Perjantaina käytiin koko perhe yhdessä HopLopissa. Lauantaina ei tehty mitään ihmeellistä, näin mun ystävää ja illalla katsottiin Antin kanssa leffaa. Antti meni ostamaan uuden telkkarin, joten jatkossa meidän pitää katsoa telkkaria ja leffoja vielä normaaliakin enemmän :D (Joskus aikojen alussa kun alettiin seurustelemaan saatettiin katsoa yhden viikonlopun aikana 11 elokuvaa, mutta nyt ollaan katsottu leffoja liian harvoin.)


Eilen/sunnuntaina tein Lukakselle kasvomaalauksen. Katsottiin Googlesta eri kasvomaalauskuvia, Lukas osoitti hämähäkkiä ja sanoi: ''Haluan muurahaisen poskeen!'' Nätisti poika pysyi maalauksen ajan aloillaan ja oli lopputuloksesta ihan onnessaan. Leikkien seurauksena seitti ja hämähäkki eivät kuitenkaan pysyneet kauaa paikoillaan.


Tein anopin kanssa valkosuklaahaamubanskuja, keksilepakkoja ja porkkanakakun. (Ei tullu ihan samannäköisiä kuin ohjeissa.) Mutta eihän ulkonäöllä ole niin väliä vaan se maku on tärkeintä!

Loppuun vielä mun kaksi Halloween kasvomaalausvideoa:


Nyt me lähdetään Lukaksen kanssa Tupperware kutsuille ->

P.S Aloin tänään kuvaamaan My week -videoa, koska ihan pian mulla on YouTubessa 20000 tilaajaa! Koko viikko pitää siis kulkea kamera mukana 24/7 :D

4 kommenttia:

 1. Anonyymi1.11.16

  Ihanaa kun oot taas postannut! :)
  Hienot maalaukset niin sulla kuin Lukaksellakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän aina välillä postailla :)
   Kiitti!

   Poista
 2. Anonyymi3.11.16

  Oot maailman paras tubettaja

  VastaaPoista