28.10.2016

IBA | LIF!E


Eilen aukesi Indiedaysissa kaksi uutta portaalia Lifie.fi ja Foodlover.fi, kooten yhteen satoja upeita sisällöntuottajia. Tinkerbella pääsi LIF!E portaaliin ja oon tästä todella innoissani!

''Lifiestä löydät laadukkaita ja rohkeita somevaikuttajia. Aiheet vaihtelevat hyvinvoinnista ja sisustuksesta perheeseen ja päivän polttavien aiheiden ruotimiseen.''


Olen myös innoissani siitä mitä tapahtuu viikon päästä! Mitä silloin tapahtuu? Viikon päästä lauantaina on Pohjoismaiden suurin somevaikuttajien ammattitapahtuma ja Inspiration Blog Awards -gaala! Asukriisi, hiuskriisi ja kenkäkriisi! Muutama päivä sitten sain vielä tietää, että oon äänestyksessä kymmenen parhaan joukossa! Vau, aivan uskomatonta!

Tän postauksen ylintä kuvaa klikkaamalla pääsette äänestämään omia lemppareitanne. Jos tykkäät seurata mun videoita, instaa, snäppiä (ikävä bloggaamista) ja haluat antaa mulle äänen niin olisin super kiitollinen ja onnelinen! ♡ Äänestää voi vielä tämän viikon eli enää parin päivän ajan.

Nyt sulla on myös mahdollisuus voittaa liput gaalaan. Jos haluat paikan päälle seuraamaan iltaa ja jännittämään voittajia, osallistu arvontaan täällä. Juhla järjestetään Helsingin Konepajan Brunossa lauantaina 5.11. klo 20-24

Kiitos jokaiselle joka äänestää mua ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti