22.1.2017

Hiihtämässä, en osaa enkkua | MYDAY3 kommenttia:

 1. Anonyymi23.1.17

  Samoja fiiliksiä enkun suhteen. Inhosin ja pelkäsin sitä koulussa, koska en osannu lausua. Ja just ku huomas et jotkut tirkuu ja kikattaa ku ite lausu,ni sit ei tehny edes mieli yrittää. Ikää 30-v ja kielipää on ihan tyhjä. Ymmärrän kyllä sanoja sieltä täältä jos joku tulee puhumaa, mut en osaa tai uskalla vastata takasin enkuks 😣. Aina kommentoin vaa et "en puhu englantia" ja kävelen pois. Fiksua.

  -MIRZU-

  VastaaPoista
 2. Pärjäsin samoissa aineissa koulussa,paitsi matikassa. En osaa lausua enkä kirjoittaa oikein englantia,eli sukuvika. Urheilla ja piirtää osataan sitäkin paremmin ja kirjoittaa��

  VastaaPoista
 3. Minulla sama homma englannin kanssa. Muut aineet on aina menneet ihan hyvin, mutta englanti on aina ollut yhtä tuskaa. Ala-asteella kanssaoppilaiden naurut ja lukiossa vaikea kielioppi ovat romuttaneet itseluottamukseni kyseistä kieltä kohtaan kokonaan. Ymmärrän joitakn yksittäisiä sanoja ja yksinkertaisia lauseita, mutta ala-asteella englanti ei kiinnostanut, joten osaan sitä huonommin kuin 3.luokkalainen. En vaan opi vaikka harjoittelisin joka päivä. Yläasteella sain englannista 8 enkä vieläkään ymmärrä, miten siinä onnistuin. Numerot aina juuri ja juuri hyväksyttyjä.

  VastaaPoista