17.3.2017

7 SEKUNNIN HAASTE1 kommentti:

  1. Anonyymi23.3.17

    Moikka! En yleensä kommentoi mihinkään blogeihin mutta nyt on kyllä aivan pakko. Selailin joku aika sitten youtubea ja eksyin sun videolle jossa kerroit anoreksiastas. Vitsi että mä hämmästyin kun tajusin et mä oon sillon aikoinaan kun oot ollu tosi pahassa kunnossa seurannut sun blogia ja ihannoinut sun vartaloa, toi oli mun sairastumisen alkuaikoja. Sit jossain vaiheessa en enää löytänyt sun blogia ja siitä asti jäänyt arvoitukseksi et mikä kohtalo sulla on ollut. Siis et usko kuinka onnelliseksi tulin kun tajusin et hei, tämä on se sama tyttö ja näin että oot selättänyt tuon kamalan sairauden!!! Oon niin ylpeä ja iloinen sun puolesta, oot vahva nainen!! Itsekin onnistunut muuttamaan ajatusmaailmaa ja nykyään terveen naisen mitoissa. So happy for us ❤️ Aivan ihanaa kevättä sulle ja sun perheelle!

    VastaaPoista