28.3.2017

Menkkajuttuja4 kommenttia:

 1. Anonyymi29.3.17

  Olipas jotenki ihanan avoin video niin normaalista asiasta, mitä monet kuitenki häpeilee :) Mä muistan kun mulla alko, olin 7 lk, aamulla kotona vessassa ennen kun piti lähteä kouluun kun huomasin. Ei ollut kotona siteitä, äiti oli 10km päässä töissä sillä hetkellä. Olin menossa kaverin kyydillä kouluun, joten jouduin sille soittaa ja kysyy voisko se tulla sen verran aiemmin et tois mulle siteen. Koulussa oli eka tunnilla kotitalouden koe, mahaan sattu tosi paljon ja olin vähän hämmentynyt. Sanoin sit opelle siitä että tilanne on tämmönen, että saisinko lähteä kotiin, ja sain kokeen jälkeen lähteä :'D Isä sai tietää kun oltiin kesällä menossa vuokramökille, ja käytiin kaupassa. Ei sillä hetkellä ollut menkkoja mutta oli tunne että pitää ostaa siteitä varalta, sit nolona kävin hakee paketin ja yritin salailla asiaa. Isä tottakai huomasi ja tuumasi vaan että "jaa se on meidän tytöstä tulossa nainen" eikä kysellyt sen enempää. Nykyään tulee toooooosi harvoin, ja nekin ihan tiputtelua et pikkuhousunsuojalla pärjää, syön minipillereitä missä ei pidetä taukoja niin terkkari sano et voi jäädä kokonaan poiskin, ja niin on kyllä melkeinpä tehnyt. Hassua oli nuorempana myös kun piti side avata aina varovasti vessassa ettei kukaan vain kuule :'D T. 23v neitokainen :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi3.4.17

  Mulla alko menkat joskus 5lk ja olisko alkanu koulussa ja ei ollu sidettä ja kotiin en voinu mennä kun kotiin matkaa 7km nyt oon 7lk

  VastaaPoista
 3. Anonyymi9.4.17

  Olipa kiva video varsinki niille nuoremmille seuraajille ketkä ei tästä aiheesta avoimesti vielä uskalla puhua :) mulla alkoi menkat vasta kun olin 15 vuotias ja olin silloin kotona. Muistan että olin siivoilemassa ja yht äkkii rupes päässä pyörimää ja oli pakko mennä istumaan. Sitten ku kävin vessassa ni huomasin että ne oli vihdoin alkanut.
  Mä oon koko ikäni ollut tosi laiha ja alipainoinen ja tapellu painonnousemisen kanssa, ja aina paino pysyy tasan samana. Silti on menkat ollu aina täysin säännölliset, muös heti kahden synnytyksen jälkeen palanneet täysin säännöllisinä takaisin.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi18.4.17

  Tää video oli todella hyödyllinen. Ilman tätä en olisi löytänyt yötä appia. 😊 Sinne pääskin heti tekee merkintöjä vauvan suunnittelua varten. ;)

  VastaaPoista