6.3.2017

Monipuolista ruokaa kotiovelle

Viikko sitten maanantaina meillä soi ovikello ja kotiimme saapui ekaa kertaa Sannan ruokakassi. Ootteko kuulleet sellaisesta palvelusta kuin Sannan ruokakassi? Pääsin tekemään yhteistyötä Sannan ruokakassin kanssa ja tää on oikeasti todella kätevä juttu! Viiteen päivään meillä ei tarvinnut miettiä, mitä tänään syötäisiin? Säästyi paljon aikaa, tuli maisteltua uusia ihania makuja sekä samalla syötyä terveellisesti ja monipuolisesti.


Sannan ruokakassin voi siis tilata netistä. Ruokakassit toimitetaan valmiiksi suunniteltuina, resepteineen ja raaka-aineineen suoraan kotiovelle maanantai-iltaisin klo 16:30-21.30. Jos ei silloin satu olemaan kotona niin ruokakassit jätetään ovelle ja asiasta ilmoitetaan tekstiviestillä tai puhelinsoitolla.

Ruokakasseja on erilaisia. Voit tilata gluteenittoman perhekassin, pikakassin tai hedelmäkassin, viiden ruoan raaka-aineet sisältävän kassin tai kolmen illallisen raaka-aineet nelihenkiselle perheelle. Hinnat vaihtelevat ruokakassin koon mukaan.


Sain testattavaksi kassin joka sisältää raaka-aineet ja reseptit neljään illalliseen, joista yksi on mitoitettu kahdelle päivälle.

Sannan ruokakassin tuotteet ovat huolella valittuja. Kassissa käytetään aina lihaa, kalaa ja kanaa monipuolisesti. On paljon kotimaisia kasviksia sesongin mukaan ja usein luomutuotteita. Tuontikasviksia käytetään etenkin talvisin, monipuolisuuden takaamiseksi. Sannan ruokakassi seuraa WWF:n kalaopasta ja kasseissa ei käytetä koskaan punaisella merkittyjä kalalajeja.


Mukana tulee reseptivihko joka sisältää valmiit ohjeet. Ohjeet olivat tosi selkeitä. Mikään kokki ei siis tarvitse olla lohtiakseen monipuolisia annoksia. Reseptien valmistamiseen menee aikaa noin 20-45 minuuttia, joten ruuan saa nopeasti pöytään.


Tiistaina tehtiin Lukaksen kanssa rapeaksi paistettua kananpoikaa ja uunijuureksia. Innostuttiin noista uuniporkkanoista. Ihan superhyviä ja niitä on pakko tehdä taas joku päivä uudestaan!


Keskiviikkona tehtiin kirjolohihampurilaisia omenajogurttikastikkeella. Eikö näytäkkin herkulliselta?

Se mikä on myös aivan loistavaa on se, ettei ruokakassista tule hävikkiä! Kaikki ainekset on mitoitettu riittämään resepteihin.


Torstaina tehtiin herkullinen Hawaiinpata ananaksella, riisillä ja banaanilla.
Tulee ihan nälkä kun katsoo näitä kuvia. Me tilataan ehdottomasti jatkossakin ruokakassi!


Perjantaina tehtin Lukaksen kanssa maissikeittoa pekonilla. Tää viimeinen ruoka oli mitoitettu kahdelle päivälle. Ja joo, kyllä tämäkin maistui niin hyvältä, että piti ottaa vielä vähän lisää! Ihanaa kun koko perhe pääsi tutustumaan uusiin ruokiin. 

Minusta ruokakassi on ihan mahtava pelastus lapsiperheen kiireiselle viikolle, jos ei itse jaksa miettiä mitä ruokaa tekisi. Se säästää viikolla aikaa kun ei tarvitse mennä illalla kauppaan. 

Jos kiinnostus heräsi, niin ei muuta kuin kokeilemaan! Alennuskoodilla TINKERBELLA17 saatte Sannan ruokakassista 8 € alennuksen. Tilaamaan pääsette TÄÄLTÄ.

Palvelu toimii pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla. Sannan ruokakassin -sivuilta voi tarkistaa toimitetaanko palvelua omalle postinumeroalueelle.

Makoisaa uutta viikkoa ♥

6 kommenttia:

 1. Anonyymi6.3.17

  Heippa, haluaisin korjata että Sannan ruokakassia toimitetaan myös mm. Tampereen seudulle sekä Etelä-Pohjanmaalle ainakin Seinäjoen alueelle, eli kannattaa tarkistaa onko palvelua saatavilla vaikka ei pääkaupunkiseudulla asuisikaan! :) ja on muuten tosi toimiva tämä ollaan kokeiltu ja kovasti tykättiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, mul luki kyl siin postausohjeessa Tampere, unohdin vaan kirjottaa sen :D Mut kirjotin tohon ton et sivuilta voi tarkistaa toimitetaanko palvelua omalle postinumeroalueelle. Mäki tykkäsin, pitää tilaa jatkossaki :)

   Poista
 2. Aika kallishan toi on jos ekan oston jälkeen on toi 74 e kun sillä saa jo sumplittua melkein kahelle viikolle ruuat. Mut toi tietty sisältää luomua ja muita hyviä tuotteita ja kivat reseptit vielä niin on kai hintansa väärti. :) Meillä ei valitettavasti toi Sannan ruokakassi ole täälläpäin mutta varmaan joku muu löytyy, pitää joskus huvikseen kokeilla miten toimii! Tykkään kyl käydä kaupassa ostoksilla, se on vähän niinku yks viikon kohokohtia. :D Mut toisaalta toi ruokakassipalvelu säästää rahaa kun ei tuu sit heräteostoksia.

  VastaaPoista
 3. Lintu9.3.17

  Harmi, ettei Sannan ruokakassi tarjoa kalatonta vaihtoehtoa :( Itse en voi syödä kalaa niin siinä menisi yhden ruokapäivän ainekset aina hukkaan.

  Tosin senkin suhteen olisi mahdollisuus sumplia, kun poikaystäväni syö kalaa ja kahden hengen taloudessa varmaan muista annoksista jäisi yli sen verran syötävää, että saisi koko viikoksi ruokaa...

  VastaaPoista
 4. Anonyymi9.3.17

  Hassua, miten et uskalla käyttää mikroaaltouunia enää lainkaan syövän pelossa, mutta kuitenkin värjäät hiuksia, teillä tupakoikaan, kodin kemikaalikuormaan et kaiketi kiinnitä huomiota ja mahdollisesti käytät myös hormonaalista ehkäisyä. Hyvähän se on jostain lähteä karsinogeenejä tietenkin karsimaan, ja näin pienentää riskiä sairastua, mutta mittasuhteet on sulla hieman kummalliset tämän asian kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikro lähti ensinnäkin ihan tilan takia pois. Helpompi kokkailla keittiössä ku iso mikro ei oo edessä pienessä keittiössä..

   Hiukset oon värjänny viimeks 2015 vuonna. Oma hiusväri menee korvissa asti ja tarkoitus on kasvattaa se koko hiuksiin. Meikkaan nykyään todella harvoin. Meillä ei tupakoida, Antti lopetti pari vuotta sitten (Kirjoitin siitä täällä.) Hormonaalista ehkäisyä oon käyttäny viimeks vuonna 2010.

   Et eiks sulla oo tässä ne kummalliset jutut ku et tiiä mistään mitään? :)

   Poista