25.4.2017

Käsirautahaaste 4-vuotiaan kanssa? | Myday6 kommenttia:

 1. Anonyymi26.4.17

  Olisi kiva jos kuvaisit ruoka ja treeni juttuja :)
  Kiitos tosi mukavasta blogista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen tulevaisuudessa ne videot :)

   <3

   Poista
 2. Oot niin hyvä kuvaa, leikkaa ja sommittelee!:) katoin automaattisil enkunkielisil tekstityksil, oli rändömii xD ei siis käännös vaa suoraan puheest lol

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! x) Pitää kans kattoo silleen! Haha :D

   Poista
 3. Anonyymi27.4.17

  Kiva olisi jatkossa nähdä semmonen video, missä kuvaat kaikki teidän viikon ruuat 😊 sun videot on aina ihanan ilosia! Musta on hauskaa, ku joka mydayvideossa te käytte jossain kaupassa :D käytteks te oikeesti kaupassa joka päivä? Sit vielä tosta videolla näkyvästä tivoli lelusta, niin tommosien lenksullisien unilelujen kanssa kannattaa olla varovainen. Lapsi voi unissaan kieputtaa sen sormen ympärille niin tiukasti ettei veri pääse kiertämään. Että jos unileluna käyttää, nii sit lenksu olis hyvä leikata pois varmuuden vuoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen jossain vaiheessa semmosseen ruokavideon :) Ei käydä oikeesti joka päivä kaupassa xD Täl viikol oon käyny vaan maanantaina kaupassa. Katoin äsken nopee mun myday videoita läpi niin hahaa käydää kaikista niis kaupassa xD Mut yleensä käydää aina vklp silleen koko perhe kaupassa ja sillo just kuvaan noit myday videoita. Nyt viikonloppuna kuvaan varmaan taas mydayn niin käydäänköhän siin taas kaupassa :D Lukas ei oo nukkunu ton lehmälelun kaa. Pitää leikkaa jos alkaa nukkuun sen kaa :)

   Poista