15.10.2017

Uusi talvihaalari

Lunta saa nyt sataa ja pakkanen voi paukkua. Lukas on ainakin aivan valmis talveen. Pääsin taas tekemään kaupallista yhteistyötä Elloksen kanssa ja saatiin valita uusia talvivaatteita pojalle. Lukas rakastaa vaatteita ja oli mukana valitsemassa uusia vaatteitaan. Pienen pohdinnan jälkeen pistettiin tilaukseen jääkarhuhaalari, kolme paria sormikkaita, lämpimät talvisaappaat ja pirteä pipo. Nää kaikki sopii todella hyvin värimaailmaltaan yhteen.


Lukas kasvaa niin kovaa vauhtia, että joka syksy ollaan hankittu uusi talvihaalari. Elloksen lämminvuorinen ja vedenpitävä jääkarhu talvihaalari on kyllä kaikista Lukaksen haalareista makein! Niin söpö ja erilainen. Poika sai nopeasti takin päälleen sekä pois. Vetoketju toimii liikkuvasti eikä takkuillut yhtään. 


Karvahuppu tekee ihanan talvisen fiiliksen. Hupun voi myös irrottaa.


Samaa haalaria löytyy myös eri kuosilla. Täältä pääset kastomaan lasten haalareita.


Heijastimet löytyy hihoista, lahkeista, hupusta, vetoketjusta ja selästä.


Lukas valitsi ihan itse tämän ''Chillin'' neulepipon. Pipo sopii hyvin haalarin kanssa yhteen, koska haalarin sivutaskuissa on samaa sinistä väriä.


Vaatteita rakastava poika ♥


Sormikkaita ei voi koskaan olla lapsella liikaa. Meillä ainakin on osa taas pyykissä, kurassa ja osa käytössä :D


Musta vähän tuntuu, että Lukaksella on oikeasti enemmän kenkiä kuin mulla! Tässä on siis Lukaksen uusimmat Elloksen Maxi Slush -talvisaappaat. Lämpimät, vedenpitävät, kevyet ja helposti puettavat. Koko on juuri oikea ja kylmillä pakkasilla mukaan mahtuu vielä villasukat.


Ollaan tosi tyytyväisiä Lukaksen uusiin vaatteisiin. Nää tulee vielä näkymään monesti videoilla, Instagramissa sekä Snapchatissa.


Jos et ole vielä kerennyt ostamaan lapsellesi talvivaatteita niin käy ihmeessä katsomassa Elloksen laajaa valikoimaa täältä. Sieltä löytyy myös tuotteita aina sisustamiseen, kauneuteen ja elektroniikkaan liittyen. Ostosten tekeminen on todella helppoa ja toimitus nopeaa. 


Elloksella on tällä hetkellä muuten vielä menossa kamppis, jossa saa -25% alennuksen Elloksen lasten valikoiman takeista. Kampanja on voimassa enää huomisen päivän ajan, joten suosittelen hyödyntämään alennusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti