19.11.2017

Uudet urheiluvaatteet

Sain yhteistyön merkeissä shoppailurahaa Ellokselle ja tässä postauksessa esittelen sieltä tilatut treenivaatteet. Tää viikko on ollut kyllä erityisen urheilullinen ja uskon, että siihen on vaikuttanut nämä uudet urheiluvaatteet.


Maanantaina olin muokkaus-jumpassa, tiistaina olin kävelylenkillä ja keskiviikkona stepbody tunnilla. Tänään aion mennä vielä juoksulenkille.


Uusi juoksutakki on vettähylkivä, hengittävä ja ihanan kevyt. Tuntuu kuin ei olisi edes takkia päällä! Tykkään myös todella paljon takin leopardikuosista sekä pirteästä pinkistä.


Juoksutakkiin pääset tästä.


Treenipuserossa yhdistyy kolme mun lemppariasiaa: väri, materiaali ja malli. Hyvin istuvat- ja kevyttä kangasta olevat hengittävät vaatteet ovat mielestäni parhaat treeniin. Tykkään käyttää jumpassa eniten t-paitoja. Pirteään treenipuseroon pääset tästä ja tätä samaa paitaa löytyy monessa eri värissä.


Uudet treenihousut on mukavat ja joustavat. Vyötärön täytyy olla tarpeeksi tiukka, mutta myös korkea, jotta ne pysyvät menossa mukana eivätkä lähde valumaan päältä kesken jumpan/juoksun. Tästä pääset treenitrikoisiin.


Välillä jos tilaa netistä niin jännittää jos vaatteet ovatkin väärän kokoisia, mutta onneksi nää kaikki istuivat hyvin ja olivat juuri oikean kokoisia. Tilasin myös urheiluliivit klik ja perus mustia urheilusukkia klik. Jos sulla on etsinnässä uusia treenivaatteita niin käy ihmeessä katsomassa Elloksen valikoimaa.

Esittelen loput Elloksen tilaukset jossain toisessa postauksessa tai ehkä videolla :)

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Ihanaa iltaa teille kaikille ihanille♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti